Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku





marskväll i skogen
svansångsdun under isskyn
stjärnsegling på tjärn














Bunden vers (Haiku) av J-M
Läst 208 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-03-15 13:43



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Bilderna talar så vackert, väcker associationer till egna minnen.
2019-03-19
  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M