Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiggare/far Novell 100 ord



Tiggaren satt på sin vanliga plats utanför ICA.
Det var ett tag sedan han synts till nu.
Hon som hade hoppats det ordnat sig för
honom att han hade fått ett arbete.
- Hej, sa hon och bannade sig själv för att hon lät så avmätt.
- Hej, sa han och log.
Hon stannade till;
han fiskade upp en mobiltelefon och fingrade på den:
- Titta, sa han, min dotter.
Hon gick närmre och såg i mobilen en liten tös som i famnen ömt höll en docka.
- Nämen, det är ju dockan Marie-Louise utropade hon!
- Min dotter mycket glad: Hon TACKA dig!




Prosa (100-ordare) av Cikoria Blå VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-15 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP