Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ÅSIDOSATT

åsidosatt ånyo

historien upprepar sig

för dig en icke-fråga

men vardagsmat för mig

jag formar mina tankar

här i periferin

så länge hjärtat bankar

så frodas poesin

 

en bortprioriterad

med himmeskt barnaskap

är aldrig mol allena

men ses som bottenskrap

han sitter vid sin dator

och väntar på sin vår

han går på sina gator

och Herren läker sår

 

 

LARZ GUSTAFSSON 15/3 2019

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 260 gånger
Publicerad 2019-03-15 13:54



Bookmark and Share


  Niliboy
Mycket fint Larz!
2019-03-15

  Larz Gustafsson VIP
Annat var det när jag satt vid sidan av ån.
2019-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP