Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

I Nya Zeeland en människa som tar hämnd för Sverige?

 

Bara en förrädisk, anti-nation främmande hjärta som inte håller med, vad är vi på väg?

På terroristens video från Australia smutsades svenskarnas namn:
Smutskastas Ebbas namn och nu stackars Pewdiepies.

Cynisk tolkad man måste tacka att även handling kraft aktiva attentatsmän tycker synd om oss vanliga svenskarna, som lyder under terrorists chefen som misstänks spion och hallick på SÄPO struktur, man mor illa till mods för uppmärksammas i sammanhanget som individ och som neutral nation.  

 Om det vansinnes kriminell civilolydnad på en kort sekund, tappar man förståndet. Dem 12 timar tidsmässig skillnad finns i Nya Zeeland en människa som tar hämnd för Sverige?

 

Enligt de bilder som publicerades på de sociala nätverken skrevs namnen rumänska forna tider ledare: på Stephen the Great och Serban Cantacuzino på vapen och laddare av författaren till den väpnade attacken i Christchurch, tillsammans med andra namn och uppgifter om den anti-ottomanska kampen, liksom budskap mot muslimer,

Enligt bilderna är andra namn på laddare de som Sigismund i Luxemburg, som kämpade under turkarna, Felix Kazimierz Potocki (polsk adelsman, deltagare i försvaret av Wien 1863 och inskriften Wien 1683 - när den osmanska armén belejde Wien.

En folkblandning som kräver genetiska åtgärder!

 Ohållbara värld vi måste acceptera att barn födande måste regleras och den rätta gener icke våldsamma människor ska få lov och leva!

  Rumänien har reglerat det till nästan ologisk, om dem existerande barn, redan föda barn lämnas till barnhem, sociala mammor, internatets eller i trapphus om mamma eller grandmammor vill inte tar sig ansvaret för barn resten av livet…

Barn har blivit mycket klokare än föräldrar och gapet och missnöjen är hatisk!

 

Nya tider, Då med denna stora politiska överlämning av folket till kompromisspartierna, som vill hålla klyftan under kontroll mellan de fattiga och de rika med hammaren genom korrumperade forskarnas uttalande.

 

 • Terrorismens tankar har börjat blomstra, som de har begravt de unga, som ger sig från ord till handling.
  Kungligheter, Politiker och rika människor har köpt sina liv genom finansiering så att det roliga med terrorismen går under osynlig vävnad.

 • en "ekosfascist av detta slag" har vi här
  - Brenton Tarrant, en australiensisk 28-årig, har identifierats av media i sitt land som en angripare som verkar ha varit på Facebook live medan han fotograferade sina offer i en moské.
  Den australiensiska misstänkt greps i samband med attackerna som inträffade på fredag ??morgon, till två moskéer i Christchurch, Nya Zeeland, som beskrivs i ett rasistiskt "manifest", som tidigare skrevs på Twitter som en manlig "rasistisk" "ekofascist" bestämde sig för att ta en "

 • Titeln: "The Grand Ersättning", vars text hänvisar till en fransk författare Renaud Camus straff för försvinnandet av "europeiskt folk", "ersätta" invandrargrupper utomlands, och ser växande populariteten i mycket exakt.
  I manifestet,
 • ”Tarrant beskriver varför attacken sade att offren var "en stor grupp av inkräktare: " vem "försöker ockupera landet och mitt folk att ersätta mitt folkets etnicitet".
 • Och vill citera: ORBAN, han sa 2 timmar sedan I ett tal vid en ceremoni framför Nationalmuseet i Budapest för att markera revolutionen anno 1848, sade Viktor Orban att Europa skulle gå förlorat utan kristen kultur och att Europa skulle förlora sina friheter under liberalism. ”
 • Enligt Orbanas uppfattning vill ungerska medborgare ha enkla saker, som ett eget hus, bra grannar, en partner som förstår dem och ett lukrativt jobb som har en avsikt.
 • Han gjorde sitt tal med en ny slogan inspirerad av den brasilianske populistiska presidenten Jair Bolsonaro:
 • "Först, Ungern, Gud framför allt."
 • Ungerska premiärminister Viktor Orban sade på fredag att Europaparlamentet vill ha en ny start för Europaparlamentet i maj "för att stoppa den galna drömmen i några av de europeiska staterna, så att Europa återigen tillhör européerna"

 

 

 • Om vi inte skyddar vår kristna kultur kommer vi att förlora Europa, och Europa kommer inte längre att tillhöra européerna. Européer är glada om de kan bestämma sitt eget öde.
 • Det är anledningen till att den ungerska konstitutionen erkänner rollen att försvara kristendomen, "sade premiärministern i samband med ungerska revolutionen national helga dag överallt.
  Orban talade om valet till Europaparlamentet, säger Orban:
 • "Vi måste sätta stopp för den galna drömmen i några europeiska stater."Övriga genrer (Journalistisk text) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-15 14:17Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP