Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Akvarell: Eva Åberg lavering dvs lager på lager av akvarellfärg...


JAG LÖVAR MIG

 

jag lövar mig

jag dövar mig

jag belönar mig

 

jag badar i lo'v

jag sover i lo'v

jag dansar i lo'v

 

för jag har behov

 

jag dansar bland löv

jag plockar alla löv

alla löv som är vackra

 

jag målar löv

jag älskar löv

jag syr löv

 

på mitt fönsterblecke

står krukor med gröna växter

löven skiner så gröna för mig

 

därför jag lövar mig i löv

jag dövar mig med löv

jag väcker mig med löv

 

det är vad jag behöver

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-15 15:51



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Tycker att denna dikts överskrift såg lovande ut, så här börja mitt botaniserande i ditt poetiska landskap och jag njuter av bilderna som dina ord väcker.... så här i lövsprickningens ljuva tid.
2019-03-27

  ULJO
Löv är underbara. Särskilt höstens vackra.
2019-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP