Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogens kraft


jag har ett ställe jag brukar gå till ibland

när jag behöver lugn och ro

det ligger i en skog

med ett vattendrag intill

där träden speglar sig

mossbeklädda marker

med ljung och lingonris

breder ut sig och tar emot mig

när jag lägger mig ner

blir jag ett med jorden

min själ saktar in

mitt hjärta stillar sig

jag sluter ögonen

andas skog, andas frid








Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 1132 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-03-15 16:03



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ja, så fint! Skogen, vinden....en kraftkälla för oss tvåbenta!
2019-03-23

  Solstrale VIP
Superbt! :)
2019-03-15

  Den skrivande tysta
Jag med! :)
2019-03-15

  BenGust VIP
Härliga uttryck för oss att ta intryck av. "Ett med jorden" och
"min själ saktar in" är stor poesi.
Bokmärker!
2019-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP