Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Ingår i "Litterära brottstycken" av Sten Wiking


DÄNIKENS PLANETARIUM

Den Schweiziske författaren,ufologen
och arkeologen Erich A.P.Von Däniken
1935-
skulle aldrig blivit gammal som åklagare,
advokat eller vittne,
med sina teser
underbyggda på indicier,folksägner
och mångtydiga arkeologiska
fornlämningar,där allt som motsäger
hans teser mörkas,
för att hålla intresset vid liv,
inte minst upplageförsäljningen
av ett trettiotal paranormala böcker,
som mest är pseudovetenskapliga
spekulationer,
men han kan faktiskt vara riktigt
underhållande för de som har
god fantasi.

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 282 gånger
Publicerad 2019-03-15 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP