Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Försoningen

Det är helg nu
i hjärta och själ
kroppen är tung du
ett enkelt farväl
av alla måsten
av kamper och krig
tid för försoning
tiden för dig




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-15 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP