Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reser mig

 

Jag reser mig, reser mig över mig själv
Inget under precis
En elastisk ande
Som övat självförsvar sedan barnsben

Så reser jag mig, reser mig över mig själv
Lämnar mina lönngångar
Kvar på kudden
För att orientera ett urtrist jag
Jaga på jagets gestalt
Att ta hand om den som blivit liggande

Reser mig, utmanar fysiken
Viss i tid och rum på oviss tid
Sen får jag falla fritt
Hänga i luften länge
Innan jag landar i lönngångarna igen
Dimensionsskillnaden
Sopar igen spåren

 




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-20 10:59



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
en liten drömsk stund med perspektiv och överblick!
2019-03-21
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP