Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skjutvapen




Sen hörde jag
någon
säga något kärleksfullt ?






Prosa av Lars Gullberg
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-18 22:43



Bookmark and Share


  Jaseph
Kryptiskt och fint.
Just så gåtfullt och flyktigt som allt ständigt är.
2019-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg