Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senaste bearbetningen


översättarens efterord

när du inte ser
håller jag fram spegeln
jag är översättaren

jag visar dig det du inte vill märka
jag låter dig se det du inte vill känna
jag är översättaren

jag är översättaren

när du ser det du inte ville
när du vet vad du borde säga
när du hör det du inte kan uthärda

jag är översättaren
jag är varken ond eller god
jag är den med tre ansikten
jag går med dig
ett steg bakom
ett steg framför

allt du kommer att drömma
allt du kände när du var ung
allt du inser i livets mörka minuter
visar jag i en enda bild
jag är översättaren

jag är till sist spegeln
som sätts mot din mun
när du är döende




Fri vers av måns m
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-15 19:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
wow
starkt
som brännvin
2019-03-15
  > Nästa text
< Föregående

måns m
måns m