Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MEN GÅVAN OCH LÅNET...

 

 

Varifrån kommer gåvan du beskriver?

Varifrån kommer lånet vi har fått?

Dimper det ned som sånt som bara bliver?

Finns det ett land som bara blinkar blått?

 

LARZ GUSTAFSSON 15/3 2019

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 171 gånger
Publicerad 2019-03-15 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP