Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så lite

så lite som krävs

för att förstå att man är bortvald

selekterad skönhet

så mycket som spelar roll

i självaktningens givna roll 

så bortvald. Fingersnäpp.

Kapar din hand

...befäster du min. 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-17 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP