Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lika hjärtan attraheras


SLAV!

Jag flyttade till en annan stad

Jag ändrade look

Jag till och med planterade

hårda krav i mitt liv

Låste in hjärtat med en stennyckel 

Har nya bekanta 

 

Men

I varje stad

Varje gata

Varje människa

Varje nytt ansikte jag möter

Avspeglas ditt ansikte meddetsamma

Det låter efter alla år

att jag lyckades inte befria mig ifrån dig

Mitt hjärtslag riktar bara mot ditt

Det känns som att jag  fortfarande

är slav för min kärlek till dig

Och jag hittar dig

I väntan på mig

Sånt är livet 

Lika hjärtan attraheras

 




Fri vers av MALVAA VIP
Läst 188 gånger
Publicerad 2019-05-26 21:37



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om kärleken som finns kvar, trots att många år har passerat!
2019-05-27

  danne //
Ja
2019-05-27

  Öknens Ros VIP
Kärlek som byggt bo i hjärtat.
2019-05-27
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP