Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
We will not be lovers


Det är ändå vatten ibland


Jag letar blind och svag
i händer, efter linjer, i damm
veronica, det får aldrig bli dag,
solsken skarpt och får får lamm,
men inte efter dig,
nej, vi ska aldrig älska

Jag minns en gladlynt bombsneddag,
ett kanelhårslamkabam,
i augustihelvetet, håkansvag,
ave demonatrixipissimusmadam,
som inte längre läser mig,
lotusroten i min välska





Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 424 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-16 01:08



Bookmark and Share


  Nanna X
Svulstigt men fint ändå
2019-04-03

    ej medlem längre
vida inspirationskällor. vackert!
2019-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd