Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enigma...

     

Över nattens nakna

      anklar

          etsas nya kartor

      på baksidan

          av en lögn

        som stjärnljus

     öppnat inuti ett mörkt rum

         finns ett skal,

    ett hus,

       en gråtande kvinna,

     i flingor av det flodfödda månljuset

eko av gömda dikter...

 




Fri vers (Fri form) av Domenico VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-03-16 01:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
I gåtfullheten bor en sann skönhet, som i dina ord. Ditt bildspråk bär jag med glädje nära hjärtat.
2019-03-16

    ej medlem längre
Så fin...
2019-03-16

    ej medlem längre

stjärnljuset
skalet
månljuset
flingorna
floden
mörkret
dikterna
gråten
kvinnan
galenskapen
lögnerna
dikterna

Allt detta och lite till plockar jag med mig i min gröna korg med band av guld




2019-03-16

    ej medlem längre
prova med centrerad text? gör magi med radbrytningen...
2019-03-16

  cilax VIP
fin
2019-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Domenico
Domenico VIP