Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad lämpa sig skönhet


Mankind

Det finns ett djup i hennes skönhet
som om hon saknar en person,
hon är vacker till perfektion.

Inte trodde väl jag att jag en stund på jorden
blott en dag, några timmar, om för en natt,
försjunken i hennes skatt.

Då allt jag har är
mitt grepp, stora händer – två handleder i en hand.
Ljudet av gnuggande hud mot tand.
Min manskraft och tyngden av kropp att hålla henne till
när hon säger: ”Du får göra vad du vill!”.

Inga lekar, inget bus,
bara hårt med tända ljus.




Fri vers av Dorian
Läst 264 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-03-16 02:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow snyggt
2019-03-18

    ej medlem längre
kärleken är blind
2019-03-16

  cilax VIP
fina stråk
2019-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Dorian
Dorian