Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
"Ett anti-muslimskt virus sprider sig över hela världen." "Folk i alla religioner bör vara mycket oroliga" Det bekräftar vad jag alltid har hävdat: terrorismen har ingen religion!


Den vita vargen.

Nya Zeeland attentatsmän gjorde sin manusdiagnos, repertoar väl efter att han slog ett stor bit coint vinster och han kunde resa i hela Europa för att dokumentera historiken om förändring genom infiltrering av befolkningen.

Ankomsten från Dubai-terroristet anlände till Bulgarien den 10 november och nästa dag hyrde han en bil och besökte historiska platser i tio bulgariska orter. Den 15 november lämnade australiensiska Brenton Tarrant Bulgarien med ett flygbolag till Bukarest, där han hyrde en bil för att flytta till Ungern,
Tarrant verkar ha gjort en kort vistelse på Balkan och mellan 28 och 30 december 2016, reser med buss via Serbien, Kroatien, Montenegro och Bosnien.

När jag läste rumänska kommentarer, skulle nästan 90% dricka det öl till ära av moské terroristen, i Christchurch,

som samlare av fakta inte ens lämpas lämna kondoleanser till drabbade familjer här och bara spara en neutral tonart.  

 

”Rötter delade med andra nationer.
Världen är rund, vacker och magisk”.

 Hm,

  • Vacker sagt men kriget för materiella resurser bara fortsätter i dem inrättade kungarike Emirates, på arabiska territoriet eller länder som i Saudi Arabia inte kommer på tall att får bygga en kyrka, medan dem på otrognas i västerländska ländernas territorier bygger på varje cm, en emiratcell, just nu i nora-västra Rumänien en muslim gör hungerstrejk för att få lov ha en begravplats på gården.

 

"Ett anti-muslimskt virus sprider sig över hela världen." "Folk i alla religioner bör vara mycket oroliga" Det bekräftar vad jag alltid har hävdat: terrorismen har ingen religion!

 

https://www.youtube.com/watch?v=EVdzgK-YUgg

http://adevaruldespredaci.ro/2013/04/din-legendele-dacilor-povestea-marelui-lup-alb/

 

Den rumänska prästens vittnesbörd etablerat i Christchurch.

 "Jag tror inte att folk kommer tillbaka och återhämta sig väldigt snabbt"

På bilderna av de laddare som används
du kan se inskriptioner med texter som hänvisar till hans extremistiska idéer,
till pakistansk muslimsk aggression mot tjejer i den engelska staden Rotherham, samt till Luca Traini, en neo-nazistisk italiensk sympatiser som ansluter sig till den nordliga ligan och som i februari skadade sex afrikanska invandrare för att skjuta ett mord på en tjej 18 år gammal.

Prästen, Dumitru Dan, har i församlingen, 60 rumänska familjer i Christchurch och ytterligare 30 nära staden. Atmosfären i Christchurch har aldrig varit så, även om den stora jordbävningen för åtta år sedan inte var som idag, efter denna händelse.

I Nya Zeeland har en sådan terroristattack aldrig hänt. Människor tyckte att det var i ett lugnt land, i ett land där sådana saker aldrig kommer att hända ", erkände präst Dumitru Dan. Mellan de två moskéerna som attackerade, mitt i centrum, var det också hustrun. Hon gick efter barnet på crèche och övergavs av polisen.

 Han satt fast i trafiken, då ringde han, vi träffade i mitten, och vi var tvungna att stanna där tills vägen släpptes. Alla förskolor och skolor har stängts ett tag. Människor kunde inte gå för att plocka upp sina barn från plantskolor eller skolor, alla var väldigt panikartade, var du än såg folk som gråter. "Jag var rädd men jag försökte hålla mig lugn, men du kan inte vara väldigt lugn när det var du som skickade din bebis och är bara 500 meter från var det hände.

dagisskola, var nära den första moskén där attacken var "

Vi ställer nu frågor när det händer igen. Kommer vi att bli okej? Vi är panikartade för att vi också bor nära kyrkan och vi tror att vi inte vet säkert om dessa saker kan hända oss också, när vi alla samlas vid PÅSK uppståndelsen, precis som i moskén. "

 

 

 
Övriga genrer (Journalistisk text) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-16 09:23Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP