Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När kommer våren?

 

 

orden mig fattas

flugit har de sin kos

bort till fjärran land

till solen och värmen

 

kvar står jag och huttrar

bland snöflingor och frost

väntar på våren den sköna

snälla, kom snart till oss

 

länge vi väntat på dig

så, ta ett steg framåt

och visa dig i din prakt

väck skönheten i dig

 

låt vårens fåglar sjunga

låt snödroppar o scilla

färga marken vit o blå

låt våren skapa sin värld

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-03-16 10:12



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Bara två månader kvar
2019-03-16

  Niliboy
Ja, må snön smälta å. Vattnet rinna å ängarnas blomster fröjda oss. Fint diktat!
2019-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP