Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stund i livet

Jag vet att du försöker trösta mig
När jag släpper mina känslor fria för dig
Men jag önska att jag kunde vara snällare mot mig.
För om ett tag klarar jag inte mer,
Nej, om ett tag sätter jag mig på knä och ber,
Jag ber för glädje, jag ber för ljuset
Jag ber för allt som inte är fruset.
Jag ber att du ska ge mig en hand
För jag vågar inte gå själv genom mitt känsloland.

Tårar rinner och trårar försvinner
Det är så det får vara
Innan du finner
Ditt lugn och din trygghet
Den röst som säger att du är okej,
Den röst som säger att du älskar dig.




Övriga genrer av EmmaLi
Läst 177 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-03-16 11:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sorgligt och vackert på en och samma gång.
2019-03-16
  > Nästa text
< Föregående

EmmaLi

Senast publicerade
Det okända
En stund i livet
* Se alla