Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kallt - Haiku

 

 

nordan ligger på

iskristaller på fönster

övergivet torp

 




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-03-16 11:28



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Brrr
2019-03-16

  AiA Maria den fria
Talande tydligt om isande kallt i övergivenhet

Påminner oss om att söka o finna värmande varmt

Tack!
2019-03-16

  Per Drysén
Finns ingen kyla som i det övergivna
2019-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP