Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
To you J.


In darkness and in daylight...

 



I’m following your name

nesting my soul in every single vocal

tasting those familiar sounds

finding myself high on you

Oh... I’m so in love 

with you





Fri vers av Rise Little One
Läst 166 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-03-16 12:09



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så fint och kärleksfullt...för alltid...
2019-03-17

  Lars Hedlin
Mycket bra och fint!
2019-03-17

  Quasimodo
Ljuden av kärlek här i varje ord


2019-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One