Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passage

 

i ögonvrån

med handuk som turban

det var det enda

resten ren hud

en passage

i hallen

ett ögonblick

fastfruset

för alltid

i mig




Fri vers av Bjarne Nordbö
Läst 215 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-03-16 12:28



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Sensuell ögonblicksbild
2019-03-17

  alicja lappalainen VIP
..en vacker sensuell bild.
2019-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Bjarne Nordbö
Bjarne Nordbö