Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns, kanske vinns...

En del samlar på vissa objekt
jag samlar på andra subjekt
jag håller dem ej stilla inne
nej de rör sig fritt omkring
inga döda ting
för i dessa människor
det mycket glädje finns
efter den det ju
ständigt i oss alla
bara mera brinns...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-16 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt