Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Foto Sten Wiking


RETORISK KONFERENS

Idag ska vi tala om hur man
inte talar "om"folk,
utan om hur man talar "med"
folk,
under förutsättning att de är
närvarande,
liksom ni läsare/åhörare är.

Det talas oftast "om"folk istället
för "med"
så när de nångång konfronteras
"med"personen de talat "om"
men aldrig "med"
talar de inte "om" om vad de
talat om,
när personen inte var "med".

Konsten tala "med"folk istället
för "om" folk
är således att upphöra tala "om"
folk och börja tala "med"folk
istället.

*




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 159 gånger
Publicerad 2019-03-16 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP