Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I mina drömmar!

De onda andarna

var förlamande

Jag ropade i min

nöd...

Herren böjde ner

till mig...

Sa några tröstens

ord,

å anden lämnade

mig....

Herren Gud

går segrande

fram!

 

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-16 15:34



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tryggt att ha den hjälpen...
2019-03-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint om att kunna vara trosviss, som du!
2019-03-17

  Bibbi VIP
"Åkalla mig i nöden så vill jag hjälpa Dig och Du ska prisa mig!" Psaltaren 50:15
2019-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy