Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesins kretslopp

en dag
kommer denna dikt
att förmultna, pulvriseras

earth to earth
ashes to ashes
dust to dust


men jag hoppas
att ur askan
ska resa sig
som Fågel Fenix

nya dikter,
att nya idéer
ska gro

gödslade
av de gamla
i ett evigt kretslopp




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-03-16 20:44



Bookmark and Share


    mögel
brukar göra kollage av mina gamla texter. klippa och klistra. inget är heligt.
2019-03-19

  Kungskobran VIP
Allting går igen
Illiaden
Eddan
Snorre Sturlasson
2019-03-17

  Språk, hjärna!
Det händer ibland att man återvinner någon fras eller ett uttryck och det får nytt liv i en dikt.
2019-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP