Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Clownen IV

under stora delar av mitt liv
har jag varit en clown
jag har pratat strunt
och skämtat om allt och ingenting

det har varit mitt sätt att
om inte ge tillvaron en mening
så åtminstone själv
stå ut med dess jävlighet




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-16 20:43



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Och så slog han sin bästa kaprifol
stod på huvudet grät och gol

Clownen Jack av Nils Ferlin
2019-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP