Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ikväll

När jag lägger mig ikväll,
Kommer de sista tårarna falla.
Och jag kommer aldrig mer hata mig själv.
Nästa dag kommer ingen sakna värmen eller ljuset.
De kommer bara sakna bilden av mig när jag går förbi dem i korridoren och namnet som tillhör mig.




Fri vers (Fri form) av Sara.lykke
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-16 17:06



Bookmark and Share


  Stay Golden
How Sad, Så många stackare som går och känner sådär, det bästa man kan göra är att sträcka ut en hand.
Bättre tillsammans.
2019-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Sara.lykke