Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

överraskning

 

 vi vet inte om vår potential, förrän isen brister när vi står på den




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 233 gånger
Publicerad 2019-03-16 17:58



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
horribelt men sant
2021-07-04
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP