Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enhet



Tidens ödesdigra framfart
får kommande generationer
att protestera
över det likgiltiga mottagandet
hos maktfullkomlighetens
potential
Oro inför framtiden
får till och med
barnen att vägra
skolan med argumentet:
vad skall vi lära oss
mot slutet
av allt liv
inför er arrogans




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-16 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP