Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


magiskt klokuggla

 

för din skull rämnar skymning till dag

för din skull söker jag över berg och hav

genom ödemarker om du går vilse

du är hjärtat

som talar direkt till mitt




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 258 gånger
Publicerad 2019-03-16 18:23



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Hjärtekramar
2022-11-29
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP