Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sensuell morgonrapport från Alvastra klosterruin

 

det vilade

i luften

efter stillsam natt

 

lusten fanns

innan ögonen öppnades

innan allt kopplades på

 

din oskyldiga blick

och glimten i ditt öga

när du sa

det räcker med klänningen...

 

frukost väntar  vid Alvastra ruiner

din klänning glider upp

händerna fast på ratten

vi är vägen

Lana Del Ray sjunger

däcken vidrör ingen asfalt

vi svävar

i en farkost

mot något

vi längtar

 

framme vi äter 

sedan på rygg

med ett moln

ovanför

och händerna som

inte kan stillas

läppar utan hejd

kön som rinner

kön som spett

 

allt är lust

solen skiner

ditt kön är blankt

mitt en bultande maskin

 

allt kommer

på en gång

utom turisterna

som inte dök upp

denna morgon

 

 

 




Fri vers av Bjarne Nordbö
Läst 233 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-03-16 19:43



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
och nunnorna fick sig ett skådespel......
2019-04-02

  Goraxy 89 Orion VIP
Bra och stark skildring av det amorösa ger full poäng !!!
2019-03-18

    Roger Runkar Ragnar
Mvg !
2019-03-16

    ej medlem längre
Sensuellt och passionerat i ett ordkonstverk i livsglädjen och minnets färg!
2019-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Bjarne Nordbö
Bjarne Nordbö