Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alliteration igen

Jamande jagande jaguarer
jublande julänglar
jollrande japaner

Jiddrande jitterbuggare
Jyllands joddlare
jamsrötter

Jädrans jänkare...




Bunden vers (Annat versmått) av bohemen VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-16 19:50



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Jäkligt jobbat! ;)
2019-03-17
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP