Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtande saknad

Längtandes dagar vi inte hann låna
de barn jag aldrig fick föda dig

Björkarna susade  aldrig för oss


Tiden har mildrat minnen
av pockande famntag och blinda kyssar
Och genom årens gång
allt tycks som förtorkat
till vissnad
eterneller av smärtande saknad

 

 

 

 




Fri vers av Anita Hanssen
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-20 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anita Hanssen
Anita Hanssen