Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En vän till mig har menat att inte alla texter går att förstå sig på. Emedan den som skrivit texten kan ha haft en just egen tanke och känsla. Men njuta går ju, har jag då hört som saken, den som njuter är maken eller makan.


Ricktigt rimligt text






En kille o en tjej,
var ute efter en grej,
en sak i verktygs låda,
de sökte vilt så båda,
fann på o firade faderej.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-16 20:37



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
G ott för läsare feja
R ätt ord då i rader greja
E n så enkel sak
J a för poet med smak
A tt bara raka ord leja...
2019-03-17
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP