Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvandlingen



Det anonyma fästet
eller fuktiga
stall
där strängarna
vibrerar
genom kroppens
lotuslinje
skapar
styckets identitet
till naturens toner




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-16 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP