Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svartare

 

 

 

 

Svartare nu

bländad av mareldar

avtagande sikt

bländare

f/4,0

transporten

buss 42

hem

tant Ida hugger ved i lidret

hon svär högljutt på

finska som

alltid

jag går långsamt uppför backen

det doftar ljung och

lärkträd

hem

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-17 05:55

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Detaljerna ger dofter och sådant liv till vägen hem! Gillas!
2019-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP