Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hur blir trenden


Trening med vita ägg

 

En ultra extrem australiensisk senator blev målet för kritiker efter att ha slogit en ung man som kastade ett ägg till honom för att säga upp sina islamofobiska uttalanden efter terrorattackerna på fredagen i Nya Zeeland, Christchurch.
"Låt oss vara tydliga om muslimer idag är offer, de är i generellt författarna.
Muslimsk religion är helt enkelt den våldsamma ideologin i en sjättehundradets despot som förklädde sig som en religiös ledare "
Med tiden gjorde Fraser Anning flera rasistiska uttalanden, i vilka han krävde en återgång till den tidigare diskriminerande politiken för "Vit Australien".




Prosa (Kortnovell) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 205 gånger
Publicerad 2019-03-17 07:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP