Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är alla blommor som behöver rätt näring för att växa

Oavsett vem man är, var man kommer ifrån
vilket språk man talar, vilken tro man bär
så vill jag sträcka ut min hand och bygga en bro
överallt runt omkring mig finns människor
jag är ju också en människa, och jag vill bli
bemött av vänlighet, blir glad då någon säger hej
alla har vi känslor som ligger dolt inuti vårt skal
alla har vi ett hjärta som tickar på, vi är människor
om vi vill ha fred i samhället, måste vi visa på det
annars fortsätter våldet konflikterna hatet och hoten
aldrig ge upp för godheten, och framförallt kärleken!
bara sprida dem för vinden, ibland vänder jag andra kinden
allt för att skapa ett trevligare samhälle, oavsett situation
det är ju i handling vi visar vilka vi är, orden vi sprider..
jag vill vara med och bygga det, förändra kyla till värme
se mina medmänniskor blomstra av glädje hopp och tro
vi är alla blommor, som behöver rätt näring för att växa
för att må bra i själen, annars vissnar vi lätt ner i mörker
jorden är vårt bo, himmelens ljus flödar ner på alla
värdefulla unika viktiga, som kallas människor







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-03-17 09:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"And be on thy guard against the good and the just! They would fain curcify those who devise their own virtue–they hate the lonesome ones."
2019-03-19

  Bibbi VIP
Står med Dig i detta.
2019-03-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP