Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vilka vägar hittar reklamen dig?


Happy socks

jag har aldrig sökt på ”happy socks”
clownstrumporna
som är åt dem som tänker ”outside the box”
barnrumporna
visst är de söta, harmlösa
de där strumporna?
eller menar jag de fantasilösa -
rumporna?

idag i affären höll jag i ett par
av de lättsamma
de skulle åt en liten karl
och med det samma
dök det upp en smocka
när jag instagramma
köp vår glada socka
anacka och anamma!

att storebror ser dig
det är väl allom känt
men att han också ser mig,
det har jag aldrig godkänt
om man frusen
och lite slapphänt
strosar omkring i varuhusen
då är det hänt!




Bunden vers av Språk, hjärna!
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-17 09:51



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Storebror ser dig... :-D
2019-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Språk, hjärna!
Språk, hjärna!