Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själs tvilling

förunderligt slukar glädjen sina telepatiska nerver i torso

Vi ser, vi förstår, vi är, vi läser, stödord,

hjälp till självhjälp 

Min leende lycka i samförstånd. Kreativitet i energi. 

Fantastiska, underbara, unika fina vän & människa. 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-17 13:38



Bookmark and Share


  juliaparkas17
Sann vänskap!
2019-03-17

    ej medlem längre
WOW! En sådan vill jag bli, och en sådan vän vill jag ha. Vacker beskrivning av varm vänskap!
2019-03-17

    ej medlem längre
Glädjerikt att läsa.
2019-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP