Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spår - Haiku

 

 

rent mjöl i påsen

hade tjuv ej hos bagar'n

spår i vetemjöl




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-03-17 11:58



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Tänker på "Tårtan", stollig tv-serie från 70-talet i svartvitt, sjukt bra!
2019-03-19

  Per Drysén
Lättspårad
2019-03-18

  Birk Andersson
rent mjöl i påsen
hade smugglaren
den 1 april
2019-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP