Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oss emellan

 

 

hamnen där våra händers språk

fann varann i famntag

var för länge sen

vår hemvist

 

stormar skrek

strömmar undergrävde

stenblock drogs med

och försvann

en enslig vik av skönhet

är enda återstod

 

men nattetid händer

att dofterna vaknar

i min jord

så gror dina frön

ifrån då

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 135 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-17 12:02



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Finstämd !
2019-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg