Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se ändå ljust på livet...

De gamla husen stodo tätt
de revs nya byggs
för bostadsrätt
vi trodde det
skulle bli
bättre
nätt...

Men mark är dyrbar
till granne folk nu
ännu närmre har...

Svarta hus, svarta tak
förråd i svart, allt går
i samma smak...

Jag sa till byggherren
nå´n färgklick som
piggar upp då...

Jo det kommer....
Vi ska sätta dit urnor...
I vilken färg då...
I svart så klart...

Hur går det med
färgklicken då...

Den står väl hyresgäst för
när vi sätter dit urnor
sätter de väl dit nå´n
färggrann blomma...

Inte KOSTAR vi på dem
URNOR, för att de ska stå
GAPANDE TOMMA...

Du verkar inte ha mycket
förstånd när det kommer
till byggnadskonst och stil...

Vad är din yrkesprofil...

Jag är barnskötare jag...

HA, HA, HA, längst ner på arbetar-
skalan, i detta här har du ingen
talan, vet inget om detta...

Jo jag vet vad som glädjer barn
och även deras föräldrar en färgklick
om aldrig så liten, blir ofta ljuset i
deras dag, så jag fattar inte ert
tyckte för svart som evigt
överdrag... .. .

Modet, det som är inne, lilla du...
Så´nt förstår du dig ej på...
Tur för oss att du håller
till i din LILLA VRÅ!
Illa det skulle för
byggverksamheten gå
om vi skulle fråga
dig till råds då...








Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-17 12:11



Bookmark and Share


  ULJO
Bra där Eva Britt
2019-03-18

  Lars Hedlin
Där satt den!
2019-03-17

  limerick
Bra rutet!
2019-03-17

  Öknens Ros VIP
Så urbota sniket att låta hyresgästerna stå för utsmyckningen! :(
2019-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt