Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvångskastrering


låt vissa män tvångskastreras
låt kvinnor avgöra vilka





























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-17 12:44



Bookmark and Share


  Sofiisenasa
Även om en lobotomi skulle vara mer effektiv skulle det säkert kännas bra
2019-03-18

  objekt3
o tvångs kastrering
2019-03-17

  objekt3
Otvängskastrering?
2019-03-17

  Öknens Ros VIP
Hjälper det?
2019-03-17
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP