Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söka lyckan

 

 

det människor allra mest vill ha

är någon att hålla av

 

att någon få krama och hålla om

men det verkar som 

 

att det ej är allom givet

tyvärr är inte livet

 

rättvist och fördelat

kortet är spelat

 

jokern den lömske figur

han ger inte någon tur

 

bättre satsa på egen känsla

kanske du då får vänsla

 

lita på din intuition

du blir herre över situation

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-03-17 13:01



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Litar alltid på min intuition men det brukar gå åt Helheim varenda gång i alla fall he
2019-03-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra och tänkvärd dikt!
2019-03-17

  Kungskobran VIP
Intuitionen är en bedräglig figur
se upp med den, eller hur
Den kan leda fel
man lär sig en del

2019-03-17

  Niliboy
Ja, traditionen bjuder hustru å barn, förstår inte varför så många ger upp!
Kanske tro å bön saknas! Fint ämne att dikta om!
2019-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP