Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åtgärd akut....

I den lilla staden klagas det på...
Att inte så mycket händer där då...
Men varför inte själv fylla ut
i det tomma och blomma upp...

Med nå´t!!! Gör en kupp!

Ja, bjud hem nå´n, även om det inte
blir en stor grupp, kan ju den
samvaron ändå ge, att man själv
får en ny idé att på sin tillvaro
med NYA ögon se...

Det räcker inte
att bara på livet titta på
man måste ju också nå´n gång
åtminstone lite bränsle på det
fylla på...

HALLÅ!!!







Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-17 13:35



Bookmark and Share


  ULJO
Bra idé
2019-03-18

  Lars Hedlin
Ja just så!
2019-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt