Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2017-03-04 kl 11:24


oerhört viktigt för mig är


att acceptera mig själv och andra som vi är
och trots att livets törnen ger djupa sår
ändå lyckas bevara känsligheten
Att kunna bevara ljuset i själen
att inte låta sig förhärdas
av livets svärta
är för mig lika viktigt
som att vi andas

När vi är utlämnade och sårbara
är vi så nära livet
vi blir mänskliga
och då är vi i djupet
närmast hjärtat

*

Kommentar oerhört viktigt för mig är

Blått Norrsken "Mycket fint diktat i djup
sanning Tack !!"
2017-03-04




Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 273 gånger
Publicerad 2019-03-17 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP