Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mardrömmar

 

De fantastiska drömmarna om nätterna.
Omänskliga andemakter har mig i sitt våld. Jag är så liten och svag.
Kan inte försvara mig och de vill åt min själ och mitt psyke.
Jag vaknade och var väldigt illamående, och kräktes.
Min fiende är stark och mäktig och vet precis vilka
knappar han ska trycka på, och jag kommer inte undan.
Vaknade på förmiddagen helt groggy och med stark oro.
Jag är chanslös ensam mot djävulen och hans demoner,
i alla fall i de här mardrömmarna som ansätter mig då och då.
Jag ber en bön till min vän Gud om helig ande och beskydd.
Det känns som att jag skulle kunna bli galen, psykotisk.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-17 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP